Eladó Téglalakás, Eger

#134100554

Eladó Téglalakás

34.9 millió Ft

Eger Hajdúhegy
Alapterület:
58 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint

Hajdúhegy alsó részén, a Csokonai utcában, földszinti 58 nm-es, 2 szoba hallos lakás eladó. (A fürdőszoba burkolásra kész állapotban van) A sorban legfelső, zöldövezetre néző házat pár éve szigetelték, nyílászárók cseréjével. A rezsi rendkívül alacsony, vagyis bőven a rezsi támogatáson belül. ! A földszinti, nyugati fekvésű, világos lakás összes ablaka redőnyös, szúnyoghálós, ráccsal védett, és egy platánoktól árnyékos kertre néz. Az új bejárati ajtón belépve az előszobából jobbra egy kis kamra, balra pedig a konyha nyílik. A konyhabútor jó állapotú, gáztűzhellyel és páraelszívóval. A pult alatt alakították ki a mosógép helyét. Igény szerint mosogatógép is elhelyezhető. A konyha szélessége lehetővé teszi étkezőgarnitúra elhelyezését. A fürdőszoba burkolásra kész, igény szerint kerül
befejezésre 900ezerFt értékben, vagy jelen állapotában ennyivel csökken a vételár. A képeken az előző felújítás során épített fürdőszoba+WC látható. ) Ezután egy tágas hall következik, melyből egy 15 és egy 20 nm-es szoba nyílik, mind felújított keményfa parkettával. A lakásban a teljes elektromos hálózat új, +vezetékek+kapcsolók. A falak 3 rétegben festettek+ ajtók, csövek is. Az előszobában hatalmas beépített szekrények találhatók.
A lakáshoz tartoznak még a társasház alapító okirat szerinti helyiségek, és egy automata kapun át megközelíthető udvari parkolóhely.
A ház nyugodt, csendes, a közelben buszmegálló, élelmiszerbolt. A b

Helyiség Méret (m2)
Előszoba
Kamra, Éléskamra, Spájz
Konyha + étkező
Nappali
Szoba
Előszoba
Fürdőszoba
WC

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Építési telek
Téglalakás
Garázs
Családi ház